Tabeller/spelschema Fotbolls-VM 2014 kvalet

Vi kommer att följa kvalet till Fotbolls-VM 2014 och Sveriges väg till mästerskapet. Det europeiska kvalet drar igång den 7:e augusti 2012 och kommer att pågå till och med den 15:e oktober 2013 enligt det preliminära schemat. Fokus kommer därmed att ligga på det europeiska kvalet med det senaste spelschemat, resultaten, tabellerna och oddsen.

Grupperna och tabellerna för kvalet till Fotbolls-VM 2014

Vi kommer att även att presentera de aktuella tabellerna för det europakvalet till Fotbolls-VM 2014. Totalt är det 53 europeiska lag som kommer att kvala om 13 platser. Lagen är indelade i nio grupper, A – I, med sex lag i varje grupp, undantaget är den sista gruppen med endast fem lag.

Från varje grupp i det europeiska kvalet kommer ettan att direktkvalificera sig till mästerskape. Sen får de övriga nio tvåorna att tampas om de åtta platser som leder till ett play-off som kommer att spelas mellan den 10-19:e november 2013. Med tanke på att den sista gruppen endast har fem lag så kommer poängen från det lag som hamnar sist i de övriga grupperna inte räknas med när de bästa tvåorna kommer att utses. Hur play-off mötena kommer delas in, om det är seedning eller poäng som avgör, är ännu inte helt klart.

I kvalet är Sverige är placerat i grupp C tillsammans med Tyskland, Österrike, Irland, Kazakstan och Färöarna. En relativt svår grupp med tanke på att Tyskland är given etta i gruppen. Både Österrike och Irland skaka om för Sveriges del, som måste vinna alla övriga matcher för att ha en chans att rubba svårslagna Tyskland.

Till tabellerna >

Spelschema, resultat och odds för VM-kvalet

Med tanke på att schemat för kvalet inte är helt spikat med starttider och matchstarter så är inte spelschemat nedan helt komplett men kommer att uppdateras kontinuerligt. För varje match i kvalet kommer du i spelschemat även att få tillgång resultaten och även de senaste oddsen från alla spelbolagen.

Det kompletta spelschema för kvalet

[exec]
$my_root = ””;
$event_id = 453;
include(”tools/match_program.php”);
[/exec]

Tabeller för kvalet till Fotbolls-VM 2014

[exec]
$event_id = 453;
include(”tools/include_serie_table.php”);
[/exec]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *