Nu laddar vi inför mötet med Kazakstan

Sverige stod för en stabil insats när man vann över Irland med 1-2 i fredags. I den första halvleken så darrade det svenska försvaret lite vilket bland annat föranledde att Irland tog ledningen i den 22:a minuten, men efter det så hade Irland få målchanser.

I morgon kommer Sverige att möte Kazakstan i VM-kvalet, en match som man bara ska och nästan måst vinna. Erik Hamrén verkar nöjd med det nya mittbacksparet Per Nilsson och Mikael Antonsson, så frågan är om den tidigare avstängde Andreas Granqvist kommer att starta i morgondagens möte mot Kazakstan. Mycket talar för att Hamrén kommer att ställa upp med samma elva som mot Irland i denna viktiga match.

Det finns också skäl att hålla ett öga på matchen mellan Irland och Österrike och slutar det mötet oavgjort så har Sverige ett mycket bra utgångsläge inför de två avslutande matcherna i kvalet.

Matchen mot Kazakstan kommer att spelas vid klockan 18:00 i morgon kväll.